Sprindov kadaif za izvoz i domaću trpezu

Bez autora
Nov 18 2013

Prehrambena kompanija Sprind pokrenula je ponovo, u skladu sa zahtjevima tržišta, proizvodnju kadaifa. Ovaj proizvod provjerenog je kvaliteta, prema najstrožijim zahjevima HACCP i ISO standarda, a služi za pripremu tradicionalne slastice bez koje je teško zamisliti bilo kakav blagadan. Nakon što je nedavno na tržište SAD-a plasirana prva pošiljka Sprindovog kadaifa, očekuje se distribucija i na ostala izvozna tržišta, posebno u zemlje gdje živi bh. dijaspora, a koja pokazuje veliki interes za ovaj 100 posto domaći proizvod.

Sprindov kadaif za izvoz i domaću trpezuPrehrambena kompanija Sprind pokrenula je ponovo, u skladu sa zahtjevima tržišta, proizvodnju kadaifa...

Ovaj proizvod provjerenog je kvaliteta, prema najstrožijim zahjevima HACCP i ISO standarda, a služi za pripremu tradicionalne slastice bez koje je teško zamisliti bilo kakav blagadan, saopćeno je iz ove kompanije.

Nakon što je nedavno na tržište SAD-a plasirana prva pošiljka Sprindovog kadaifa, očekuje se distribucija i na ostala izvozna tržišta, posebno u zemlje gdje živi bh. dijaspora, a koja pokazuje veliki interes za ovaj 100 posto domaći proizvod.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik